Over Timboektoe

Wil je echt in het bos verblijven en ‘terug naar de basis’? Dan hebben wij op onze andere locatie: Landgoed Ten Vorsel in Bladel voor jullie, op een beschut terrein aan de bosrand, ‘Timboektoe’, onze boshut!

De boshut, eenvoud en sfeer
Van oudsher genaamd ‘de zwarte schuur’. Deze schuur werd jarenlang gebruikt voor de opslag van landbouwproducten in deze streek en is enkele jaren geleden door het Landgoed opgeknapt. Met een eenvoudige keuken en gezellige woonkamer met houtkachel is het er prima toeven, midden in het bos! Verdeeld over twee aparte kamers zijn er slaapplaatsen voor 10 personen. Elke kamer heeft een klein tweepersoonsbed en een 3 persoons stapelbed. Leuk dus voor 2 gezinnen bijvoorbeeld, of voor je vriendengroep. Maar pas wel op! Het schijnt dat Zwarte Kaat, de heks die van oudsher in deze streek rondwaart, ook graag in deze blokhut slaapt…

Back to basic maar dan comfortabel
In het sanitairgebouwtje vind je basic toiletvoorzieningen en een douche. In de blokhut vind je een compleet ingerichte keuken en een ruime eethoek. Er wordt gekookt op gas. Electriciteit wordt opgewekt met behulp van zonnepanelen. We maken gebruik van water uit onze bron voor douche en toilet.

Hottub, een warm bad buiten  in het bos
Ook in Timboektoe kun je genieten van een hottub! Echt helemaal in het bos kun je met je vrienden of familie plaatsnemen in het warme water.
Maar……. wel eerst even de houtkachel goed opstoken!

Kampvuur, hier mag het nog!
Bij de boshut vind je een ruime kampvuurplaats met bankjes waar jullie (onder toeziend oog van minstens 1 volwassene) een gezellig vuurtje kunnen maken. Koken kan ook hier boven het vuur in de heksenketel.

Reserveren